Wegwijs

Dermatoloog dokter Fraipont Isabelle
Meersestraat 3
9690 Kluisbergen
T 055613731

Betreft: wegeniswerken aan de N8 Oudenaardebaan

Vanaf 04.11.2019 zijn er werken gepland op de N8, tussen Oudenaarde en Kluisbergen en dit in
opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer. Beschadigde betonplaten zullen hierbij hersteld worden. De werken vinden plaats tussen Meerse en de Berchemstraat, over een afstand van 2,4 km. De werken zullen worden uitgevoerd per rijvak.

Gedurende de duur van de werken (4 weken) zal de rijweg afgesloten zijn voor het doorgaand verkeer in één richting, nl. van Kluisbergen richting Oudenaarde. De omleiding zal gaan via rond punt Kerkhove - de N453 (Oudenaardsesteenweg te Wortegem-Petegem en Minderbroederstraat te Oudenaarde) - de N60 te Oudenaarde (richting rond punt Leupegem).
Het verkeer op de N8 zal wel toegestaan worden in één richting, nl. deze van Oudenaarde richting Kluisbergen.
De werken starten op 4 november en bij normale weersomstandigheden zullen de werken vermoedelijk één maand duren.
De fietsers zullen geen hinder ondervinden, deze kunnen blijvend de vrij-liggende fietspaden gebruiken.
Met betrekking tot het openbaar vervoer (De Lijn), worden voor de fijnen 65 en 66, 8 haltes afgeschaft gedurende de werken. Dit betreft de haltes op de N8 van Kluisbergen naar Oudenaarde. Alternatieven zijn de halte Pontstraat te Kluisbergen en de tijdelijke halte ter hoogte van Leupegem. Meer info is te vinden op de website van de Lijn www.Deliin.be en via affichage van alternatieve reiswegen op de afgeschafte haltes.
Alle eigendommen gelegen in de werfzone zullen steeds bereikbaar zijn.
Meer info is terug te vinden op de website van AWV (www.weeenenverkeer.be/kluisbereen en www.weRenenverkeer.be/oudenaarde).