Afspraken

Een afspraak maken

OPGELET: VANAF 01/09 IS DE PRAKTIJK GELOKALISEERD IN DE KLOSSESTRAAT 12, 9052 ZWIJNAARDE-GENT!

Er zij/n twee manieren om een afspraak te maken:

  • Telefonisch: u belt om een afspraak te maken 055 61 37 31. Het telesecretariaat is bij momenten overbelast. Online boeken gaat het vlotst (voor dringende zaken moet u echter bellen ).
  • Online: u maakt zelf een afspraak via de website (Maak zelf online uw afspraak). Opgelet: ik zie de informatie die u bij de boeking vermeldt pas te zien in de agenda, meestal dus de dag zelf. Als dit informatie is die belangrijk is (bv als u komt voor een langere behandeling ) dan geeft u dit best telefonisch door! Gelieve voor belangrijke zaken ( bv als er extra tijd moet voorzien worden ) dus bij voorkeur telefonisch af te spreken en niet door dat enkel te vermelden bij de booking.  Er komen regelmatig plaatsen vrij- het kan dus interessant zijn om de agenda op een later moment opnieuw te raadplegen. Voor dringende zaken belt u best. Indien u geen bevestigingsmail krijgt gelieve dan uw junk mailbox na te kijken-mogelijk is uw bevestigingsmail daar beland.
  • Gelieve zo weinig mogelijk rechtstreeks via mail afspraken te maken: enkel voor lange behandelingen spreekt u dit best met mij af.

Indien u uw afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan ook (telefonisch) zo snel als mogelijk te annuleren, zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment te consulteren.

Indien u met 2 personen komt, gelieve dan 2 opeenvolgende afspraken te maken.

Indien u een volledige controle van de moedervlekken wenst gelieve dan een aparte afspraak te maken hiervoor op een ANDERE dag – dit is soms een lang onderzoek- als er ook andere dermatologische problemen zijn dan kan dit niet allemaal tijdens 1 consultatie uitgebreid aan bod komen.

Opgelet voor de betaling! Indien u over een smartphone beschikt gelieve dan de Payconiq app te downloaden om te betalen. Bij voorkeur op deze manier betalen. Indien u geen smartphone heeft brengt u cash geld mee. Wegens de talrijke niet-betaalde consultaties via overschrijving zal voor betaling via een overschrijving een extra kost aangerekend worden- dit omdat er bij voorkeur niet via overschrijving betaald wordt!

Het bedrag van de consultatie ligt rond de 45 euro. Indien bijkomende prestaties gebeuren ( bv vriezen ) worden deze boven het basisbedrag bijgerekend. Uw dermatoloog is niet geconventioneerd maar wel geaccrediteerd ( dit wil zeggen dat, door regelmatige bijscholingen te volgen, een accreditering wordt verkregen zodat u als patiënt meer terugbetaling krijgt)